Author Topic: Dan Mrmota  (Read 305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TinkyWinky

• Newbie
  • *
    • Blokovi, Novi Beograd
    • Email
Dan Mrmota
« on: November 13, 2008, 04:27:21 PM »
Ovo je bila jedna od boljih fora u istoriji televizijskog programa uopĆĄte.
Ako neko moĆŸda ne zna - na KoĆĄavi je svakog dana u isto vreme danima (moĆŸda i mesecima) puĆĄtan isti film - Dan Mrmota (film o danu koji se ponavlja iznova i iznova). I sve to dok je napolju bombardovanje i manje viĆĄe je svima svaki dan i bio isti. Koje je to ludilo bilo. Veliki pozdrav onome ko je to smislio ako slučajno čita ovo. Kad god pričam sa ortacima o bombardovanju uvek se setimo tv koĆĄave i tog filma.

Offline extra vlada

• Administrator
  • Full Member
    • Email
Re: Dan Mrmota
« Reply #1 on: November 13, 2008, 04:38:33 PM »
heheheheh
znam i ja to cesto prica
to je prvi film na TVKOSAVI koji je pusten i repriziran,  gomilu puta
ne slazem se samo o terminu, dan mrmota je pustan pre bombardovanja, i verovatano je i za vreme bombardovanja pustan vise puta
ovo mozes da stavis u temi anegdote

Offline enes

• Administrator
  • Jr. Member
    • Email
« Reply #2 on: November 13, 2008, 04:43:13 PM »
Pre svega TinkyWinky dobrodosao na forum....

Ja sam jos gori.... Ja se uopste ne secam tih detalja.... pa cak ni tog filma ni tolikog repriziranja  ??? Ma, izgleda da sam puk'o totalno  :)

Offline extra vlada

• Administrator
  • Full Member
    • Email
« Reply #3 on: November 14, 2008, 01:56:06 PM »
posle svakog mog posta ti se ne secas, ubise te godine, Enese

Offline enes

• Administrator
  • Jr. Member
    • Email
« Reply #4 on: November 15, 2008, 03:54:12 PM »
Pa sta cu kad se ne secam  8) Al su zato tu ovi mladji koji se secaju mnogo cega, pa mogu da potvrde ili demantuju to cega se ti secas :)

Offline nilke

• Newbie
  • *
    • Email
« Reply #5 on: November 16, 2008, 11:18:31 PM »
Ja se secam tog filma kada je prvi put prikazan. Bila je fora da se filmovi vise puta repriziraju. Stvarno je bilo cudno za ove nase TV uslove, ali tako se radi i u ameriki. Inace prijem TV kosave je bio vise nego odlican u dobrom delu grada.

Offline enes

• Administrator
  • Jr. Member
    • Email
« Reply #6 on: November 18, 2008, 04:43:05 PM »
Da, i priznacu ti da je sve nas poprilicno interesovalo kako je sve to izgledalo (i zvucalo). I dan danas me odusevljava sistem koji smo tamo imali (da ne kazem napravili)..... ljudi koji su radili u emitovanju su za svaku najmanju sitnicu koju bi primetili (mislim na neke greske u montazi), vracali na doradu. Svako ko je radio je imao isti cilj - da to sto se emituje bude maksimalno kvalitetno.... Valjda se to i osecalo... Secam se da su skoro sve radnje koje su prodavale TV aparate drzale TV Kosavu... pretpostavljam zbog dobre slike i odlicne muzike  ::)

Offline extra vlada

• Administrator
  • Full Member
    • Email
« Reply #7 on: November 19, 2008, 01:58:07 PM »
naravno enese

Offline bane nbgd 24

• Newbie
  • *
    • Email
« Reply #8 on: November 25, 2008, 11:19:10 AM »
Da, i priznacu ti da je sve nas poprilicno interesovalo kako je sve to izgledalo (i zvucalo). I dan danas me odusevljava sistem koji smo tamo imali (da ne kazem napravili)..... ljudi koji su radili u emitovanju su za svaku najmanju sitnicu koju bi primetili (mislim na neke greske u montazi), vracali na doradu. Svako ko je radio je imao isti cilj - da to sto se emituje bude maksimalno kvalitetno.... Valjda se to i osecalo... Secam se da su skoro sve radnje koje su prodavale TV aparate drzale TV Kosavu... pretpostavljam zbog dobre slike i odlicne muzike  ::)

Naravno Enese. Za to vreme televizija, a pogotovo radio Kosava su bili perfektni. TV Kosava pre dvehiljadite je bila mnogo bolja nego gomila TV stanica koje sad emituju program , a ima ih..... A radijo Kosava je definitivno ne prevazidjena radio stanica - danas nema takve stanice (ima onih koji pokusavaj bezuspesno da kopiraju)

Offline nilke

• Newbie
  • *
    • Email
« Reply #9 on: November 26, 2008, 08:44:10 PM »
Bila je bolja od one naredne TV kosave, a ovu sada i ne racunam, samo kvari to ime.

Offline bane nbgd 24

• Newbie
  • *
    • Email
« Reply #10 on: December 01, 2008, 08:53:47 AM »
Bas tako

Offline enes

• Administrator
  • Jr. Member
    • Email
« Reply #11 on: August 16, 2010, 10:48:07 PM »
Izgleda da je i Peconiju (ili nekom iznad njega) krivo sta je od TV Kosave napravio, pa od 13.08.2010. TV KOSAVA pod tim imenom lagano prestaje da postoji! Odluka RRA je doneta, resenja i dozvole su dobijene, i sada je zvanicno - TV KOSAVA prestaje da postoji pod tim imenom. Od sada TV KOSAVA postaje TV HAPPY, a HAPPY TV postaje HAPPY KIDS TV. I vremena emitovanja se menjaju: HAPPY KIDS TV od 10:00 do 13:55, a TV HAPPY ostatak (od 13:55 do 10:00 narednog dana)!

TV HAPPY (bivsa TV KOSAVA) - detalji dozvole: http://www.rra.org.rs/index.php?task=emiteri&id=452&kategorija=5
HAPPY KIDS TV (bivsa HAPPY TV) - detalji dozvole: http://www.rra.org.rs/index.php?task=emiteri&id=34&kategorija=5

Offline bane nbgd 24

• Newbie
  • *
    • Email
« Reply #12 on: September 02, 2010, 08:16:03 PM »
Lepo kazem ja....treba ti Vlada da otvorite svoju rtv kosavu i sve ce biti OK.....to bi bila neka treca, al da lici na prvu :))

Offline enes

• Administrator
  • Jr. Member
    • Email
« Reply #13 on: Yesterday at 01:17:43 AM »
Mozda lepo kazes, al je tesko ostvarivo. Sad je za to potrebno MNOOOOGO para, a cak i kad bi imali pare tesko bi islo bez politicke podrske.... Tuzno ali istinito....