pa evo posto je sajt do 2000, onda da kažem da sam posle 2000. godine, reÅ¡io da batalim blokovski život i prebacio se u predgrađe
Å¡to se porodice tiče. oženio sam se sa Ivanom, sećate je se neki i 2005. dobio sina, valjda je moj, Filipa
Å¡to se posla tiče, posle 2000 te sam ostao na radio KoÅ¡avi, zajedno sa Boletom, Željkom i Acom. Željko i Aca su dali o dobili otkaye, tako da smo Samo Bole i ja vozili do 2006. ceo radio, doduse isao je samo Extra hit dana i muzika, Å¡ta kažete. onolika radio koÅ¡ava spala na dva čoveka.
JEDINO sto mi je bilo "drago" je sto sam na neki nacin, LICNO, skoro bukvalno upalio 1994 (ZNA najstarija ekipa radija kako nas je Marija "pozdravila" kad je cula da smo pustili program pre zvanicnog pocetka)) i 2006. ugasio predjanik radio KOSAVE.
od 2006. prelazim definitivno na TVKOSAVA, mislim vec sam i bio na TVKOSAVA,ali sada definitivno i evo do danasnjeg dana radim kao tonac,
ali STARA LJUBAV RADIO je jaca ipak od svega i od pre dve godine radim na RADIJU 3, na 95,8mhz i najcesce se smejem kad mi se ljude jave u program i kazu KOSAVA, ja kazem "da" i ne ljute se ni celni ljudi tog radija, jer ipak je svima jasno da je radio kosava bila ne radio, nego mnogo vise od radija