Ja cu biti malo recitiji od Extra Vlade (i potpuno iskren kao i UVEK)
Za Mariju Milosevic sam prvi put cuo kad sam dosao da radim prvu smenu. Tek TADA sam saznao ko je ona. Te prve noci Marija me pozvala. To je bilo uobicajeno, posto je ona slusala svake noci i pozvala bi u reziju da se malo isprica sa nekim ili da naruci neku pesmu. Znam da su mi rekli da kad ona pozove treba da joj pustimo pesmu
PLJUNI I ZAPJEVAJ MOJA JUGOSLAVIJO. Cim sam cuo ono njemo poznato: "Cao, Marija je" (ako se dobro secam), uhvatio sam se za kasetu koja je vec bila namestena na tu pesmu. Posto se nas razgovor oduzio (doduse i ne znam o cemu smo toliko pricali - neke neobavezne teme), cekao sam da zavrsimo razgovor... a kako je on dalje tekao pitao sam je: "Jel hoces da ti pustim ovu pesmu?". Rekla je da ne treba, i dalje smo nastavili razgovor. Ono sto me je tada fasciniralo - razgovarali smo kao da smo drugari neko vreme. Imali smo potpuno normalan razgovor bez nekog ustrucavanja ni sa jedne strane. Tada me je kupila!!! Video sam da je ona potpuno normalna osoba (ovde mislim da nije bila uobrazena ili nesto sl.), obrazovana i kasnije sam uvideo da zna da bude cesto i dobar pedagog a pre svega PRIJATELJ! Na njenu zalost, mnogi koji su bili oko nje su se predstavljali da su joj prijatelji, a u stvari su joj kasnije uradili najgore moguce stvari......

Marije se i dan danas secam u najboljem mogucem svetlu, iako je poslednjih godina imala iskrivljenu sliku o nekim "piratima" sa kojim smo poceli i sagradili Kosavu kakva je bila. Jasno mi je da je ta iskrivljena slika bila direktan uticaj tih losih ljudi koji su se vrteli oko nje iz jednog razloga - ISKORISCAVANJE!

Zato, i dan danas svima koji se interesuju kazem:
Marija Milosevic je bila odlican poslodavac.