Author Topic: GL i ODG UREDNIK: MARIJA MILOÅ EVIĆ  (Read 226 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline extra vlada

• Administrator
  • Full Member
    • Email
GL i ODG UREDNIK: MARIJA MILOÅ EVIĆ
« on: August 31, 2008, 12:00:13 PM »
...

Offline enes

• Administrator
  • Jr. Member
    • Email
Re: GL i ODG UREDNIK: MARIJA MILOÅ EVIĆ
« Reply #1 on: August 31, 2008, 04:07:04 PM »
Ja cu biti malo recitiji od Extra Vlade (i potpuno iskren kao i UVEK)

Za Mariju Milosevic sam prvi put cuo kad sam dosao da radim prvu smenu. Tek TADA sam saznao ko je ona. Te prve noci Marija me pozvala. To je bilo uobicajeno, posto je ona slusala svake noci i pozvala bi u reziju da se malo isprica sa nekim ili da naruci neku pesmu. Znam da su mi rekli da kad ona pozove treba da joj pustimo pesmu PLJUNI I ZAPJEVAJ MOJA JUGOSLAVIJO. Cim sam cuo ono njemo poznato: "Cao, Marija je" (ako se dobro secam), uhvatio sam se za kasetu koja je vec bila namestena na tu pesmu. Posto se nas razgovor oduzio (doduse i ne znam o cemu smo toliko pricali - neke neobavezne teme), cekao sam da zavrsimo razgovor... a kako je on dalje tekao pitao sam je: "Jel hoces da ti pustim ovu pesmu?". Rekla je da ne treba, i dalje smo nastavili razgovor. Ono sto me je tada fasciniralo - razgovarali smo kao da smo drugari neko vreme. Imali smo potpuno normalan razgovor bez nekog ustrucavanja ni sa jedne strane. Tada me je kupila!!! Video sam da je ona potpuno normalna osoba (ovde mislim da nije bila uobrazena ili nesto sl.), obrazovana i kasnije sam uvideo da zna da bude cesto i dobar pedagog a pre svega PRIJATELJ! Na njenu zalost, mnogi koji su bili oko nje su se predstavljali da su joj prijatelji, a u stvari su joj kasnije uradili najgore moguce stvari......  :'(

Marije se i dan danas secam u najboljem mogucem svetlu, iako je poslednjih godina imala iskrivljenu sliku o nekim "piratima" sa kojim smo poceli i sagradili Kosavu kakva je bila. Jasno mi je da je ta iskrivljena slika bila direktan uticaj tih losih ljudi koji su se vrteli oko nje iz jednog razloga - ISKORISCAVANJE!  :'( Zato, i dan danas svima koji se interesuju kazem: Marija Milosevic je bila odlican poslodavac.

Offline extra vlada

• Administrator
  • Full Member
    • Email
« Reply #2 on: August 31, 2008, 04:10:45 PM »
potpisujem i ja enese ono sto si napisao
doduse, mislim da je to bila samo fora, ako okrene da joj se pusti ta pesma, jer ja recimo nisam bio obavesten o tome, sto znaci da je malo preterano sa tim :mora da se pusti
 ali nisam hteo da komentarisem bilo koga u njegovoj temi, nadam se da ce svako u svojoj temi napisati nesto o sebi, o svom vidjenju kosave, na kojoj god funkciji da je bio

Offline jassmina75

• Newbie
  • *
    • Email
« Reply #3 on: October 15, 2008, 09:52:42 PM »
Ne mogu, a da i sama ne potvrdim sve ono sto je Enes napisao o Mariji!!!

Offline bane nbgd 24

• Newbie
  • *
    • Email
« Reply #4 on: November 25, 2008, 11:42:06 AM »
Bez obzira ko je i sta bila radijo joj je bio odlican. Izbrala je odlicne radnike i saradnike i napravila u to vreme najbolju stanicu u zemlji

Offline komarac

• Newbie
  • *
    • Email
« Reply #5 on: February 07, 2009, 01:39:49 AM »
Marija Rules.
Iako je sigurno bolje poznajete od mene, za dve godine koliko sam imao priliku da je poznajem prema meni je bila stvarno ortak. Pritisak, iskuÅ¡enja, lažni prijatelji, partneri, obezbedjenje i stalni raskorak izmedju iskrenog i lažnog teÅ¡ko da bi bilo ko od nas izneo bolje od nje. ViÅ¡e puta sam pokuÅ¡ao da se postavim u tu pozicuju, i uvek sam nalazio viÅ¡e protiv nego za. A nju je ta priča spucala kao jako mladu. Bravo. Da li je neko u kontaku / zna Å¡ta se desava sa njom?

Offline enes

• Administrator
  • Jr. Member
    • Email
« Reply #6 on: January 20, 2010, 01:12:12 AM »
I mene zanima gde li je sada, sta radi, KAKO JE! Nekako bih bas voleo da jednom i nabasa na ovaj forum, da se javi, da se cujemo i ispricamo kao nekada....